среда, 8 апреля 2015 г.

Укрзапромбанк признан неплатежеспособным

На підставі постанови Правління Національного банку України від 07 квітня 2015 року № 217 «Про віднесення ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «УКРГАЗПРОМБАНК» до категорії неплатоспроможних» виконавчою дирекцією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб 07.04.2015 прийнято рішення № 70 про запровадження з 08.04.2015 тимчасової адміністрації та призначення уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на здійснення тимчасової адміністрації в ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «УКРГАЗПРОМБАНК» (далі – ПАТ «УКРГАЗПРОМБАНК»).
Уповноваженою особою Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на здійснення тимчасової адміністрації в ПАТ «УКРГАЗПРОМБАНК» призначено провідного професіонала з питань врегулювання неплатоспроможності банків відділу запровадження процедури тимчасової адміністрації та ліквідації департаменту врегулювання неплатоспроможності банків Ожго Євгенія Вікторовича.
Тимчасову адміністрацію в ПАТ «УКРГАЗПРОМБАНК» запроваджено строком на 3 місяці з 08 квітня 2015 по 07 липня 2015 року включно.
Протягом дії тимчасової адміністрації вкладники ПАТ «УКРГАЗПРОМБАНК» можуть отримати свої кошти за договорами банківського вкладу (депозиту), строк дії яких закінчився, та за договорами банківського рахунку. Виплати за зазначеними договорами здійснюються в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день прийняття рішення Національним банком України про віднесення банку до категорії неплатоспроможних та початку процедури виведення Фондом гарантування вкладів фізичних осіб банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень.
Подавати до Банку або до Фонду гарантування вкладів фізичних осіб заяви на виплату коштів за договорами банківського рахунку та за договорами банківського вкладу, термін дії яких закінчився до введення та під час тимчасової адміністрації у ПАТ «УКРГАЗПРОМБАНК», не потрібно. За такими договорами виплата коштів здійснюватиметься за списками вкладників, які формує уповноважена особа Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.
Про час та порядок виплат за вищезазначеними договорами буде повідомлено додатково на офіційному сайті Фонду гарантування вкладів фізичних осіб — www.fg.gov.ua, на сайті ПАТ «УКРГАЗПРОМБАНК» — www.ugpb.com, та у відділеннях даного банку.
Довідкова інформація за номерами: 0-800-308-108 – «гаряча лінія» Фонду гарантування вкладів фізичних осіб або за телефоном контакт-центру
ПАТ «УКРГАЗПРОМБАНК» (044) 291-11-92.

Join the Forum discussion on this post

Здесь можно оставить свои комментарии.

Комментариев нет:

 

Введите свой e-mail: